Gæsterum

Får du overnattende gæster og ikke selv har plads i lejligheden, kan du mod gebyr låne et af de tre skønne gæsterum, som ejerforeningen råder over.

Du skal dog være opmærksom på at du som ejer / beboer, og ikke dine gæster, har ansvaret for lånet mht. betaling og overholdelse af afleveringsbetingelserne. Se nærmere herom på den låneseddel som skal benyttes i forbindelse med lånet.

Ordningen baserer sig på frivillig indsats fra en af husets beboere, ”gæsterumsbestyreren”, og man skal derfor ikke forvente servicering som på et hotel.

Som låner skal du selv bidrage med slutrengøring og rapportering af eventuelle mangler eller lignende.

Alle tre værelser er udstyret med senge, topmadras og rullemadras, samt allergivenlige dyner og puder. Husk blot selv at medbringe sengelinned.

Når du reserverer et gæsterum, er det tilgængeligt fra den første reserverede dag kl. 12 og skal efterlades igen senest 10.00 på den sidste dag. 

Alle beboere i huset kan benytte gæsterummene, husk blot at reservere i god tid – vær dog opmærksom på, at din reservation først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse herom.

Du kan aflyse din reservation inden kl 12 indtil 2 dage før den reserverede periode. Hvis du aflyser senere end det, forfalder dit lånegebyr med minimum gebyret for de første to dage. – Sker aflysning først inde i låneperioden forfalder gebyret for hele perioden.

Du kan i nedenstående kalender se bookingoversigten over de forskellige gæsteværelser, samt studierummet.

Lånegebyret for et gæsterum er 200 kr./nat (samt 200 kr. i depositum).

En låneperiode kan maksimalt være 4 nætter. Rummene skal efterlades i pæn og ren stand.

Er du interesseret i at leje et gæsterum, send da en mail til gæsterumsbestyreren på gaestevaerelse@gmail.com, hvori du bedes oplyse datoer for ønsket reservation samt dine kontaktoplysninger.


De tre gæsterum er placeret på 5. sal med adgang fra køkken-/bagtrapperne til hhv. 13, 15 og 21.

Gæsterum 21

Gæsteværelset i nr. 21 er udstyret med to enkeltmandssenge (2 x 80 cm x 200 cm), lille håndvask og har direkte adgang til toilet og bad i kælderen.

Gæsterum 15

Gæsterummet i nr. 15 har en dobbeltseng (180 cm x 200 cm) samt en skrivebordsplads – det er et lyst og rummeligt værelse og ideelt når du eller dine gæster har brug for ro til at skrive eller læse under deres ophold.

Gæsterum 13

Det hyggelige gæsterum i nr. 13 er udstyret med en ¾ seng (140 cm x 200 cm) og ligeledes et skrivebord, hvorfra du kan nyde udsigten over byens tage.