WC/Bruserum

Ejerforeningen har installeret fælles WC samt bruserum, som du finder i lokalet bag ved Mejeriet. Ligeledes er der adgang fra bagtrappen i nr. 21 og gennem vaskeriet.

Ved brug af brusekabinen, følg da venligst nedenstående vejledning:

  1. For at åbne for vandhanen, skal du først tænde kontakten til højre for døren. Derved aktiveres både vandhanen og pumpen, der pumper vand ud af kabinens kar.
  2. Når du er færdig med at bade og karret er pumpet tomt, skal du slukke for kontakten igen.

Pumpen slukkes herved, men du vil fortsat kunne høre at ventilatoren arbejder i ca. 10 minutter, hvorefter den slukker automatisk.

  1. Husk at rense filtret i bunden af karret inden du går.
  2. Efter badet bedes du
    1. Fjerne vand fra vægge og gulv med gummisvaberen
    2. Aftørre vægge, blandingsbatteri og gulv, så det bliver helt tørt! 

Anvend hertil det håndklæde der hænger på væggen ved siden af brusekabinen – når du har brugt håndklædet, hænger du det blot til tørre på knagen, så det er klar til den næste bruger. Alternativt finder du et håndklæde i skabet til højre for brusekabinen.

Der gøres opmærksom på at renholdelsen af brusekabinen alene varetages af brugerne, så det er et fælles ansvar, at den ikke kalker til, bliver uhygiejnisk eller afløbet stopper til.

Ps.: du kan evt. benytte svampen og afkalkningsmidlet der står i kabinen, hvis du ikke alene kan få kalkpletterne væk med håndklædet.

Er der problemer med brusekabinen, bedes du henvende dig til viceværten